Renault Grand Espace 2,2 TD 2001: Motor nykker

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Renault
Modell: Grand Espace
Motor: 2,2 Dci
Årsmodell: 2001
Kilometerstand: 189.500

Problem: Motor nykker.
Har ett problem med motoren da den nøkker under kjøring (mister litt kraft før den kommer) dette skjer i alle gir. Har akkurat byttet en dieseldyse + rør, før dette ble gjort døde motoren ut når den ble belastet. Det kommer også mye svartrøyk når jeg gir litt gass, har også byttet turbotrykksventil. Har hatt service på bilen på cirka 172.000.
Håper at du kan gi meg et svar på mitt problem.

Svar: Først og fremst vil jeg anbefale deg å få bilen sjekket med diagnoseapparatet der de kan gå over å sjekke alle parametre som kan ha noe med dette problemet å gjøre, som for eksempel ladetrykk og luftmasse. Et lite hull i ladeluftslange, intercooler eller tilhørende rør kan gi slike symptomer. Det kan være en defekt luftmassemåler som noen ganger kan være vanskelige å lese av feil på med diagnoseapparat. Men bruker man et scoop og vet hva man skal se etter så kan det være lettere å finne feil på slike ting.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer