Renault med større Laguna-familie

Renault Laguna kommer i flere karosserivarianter. Her har vi kupeen og trolig en sedan.

Publisert
Sist oppdatert

Renault Laguna er allerede lansert og prøvekjørt som femdørs kombi og stasjonsvogn, hvilket i og for seg var en fin opplevelse. Men det er flere varianter på gang. Det bekrefter disse bildene av en kupé og det som trolig er en tradisjonell sedan.

Kupé bekreftet

Nå er det ingen stor nyhet at det kommer en kupé. Det bekreftet Renault allerede tidlig i høst etter å ha vist konseptbilen Coupé Concept på Frankfurt-utstillingen som åpenbart hintet om hvordan Renaults kommende mellomklasse-kupé skulle se ut. Og det gjør i alle fall oss optimistiske. For designen var rimelig frisk.

Sterk dieselmotor

Også de tekniske løsningene er mer spennende enn hva det franske merket stort sett har bydd på de siste årene. Motoren i konseptbilen var en dieseldrevet V6er som i produksjonsutgave vil komme i to versjoner mellom 230 og 265 hestekrefter. Dreimomentet kan i følge Renault variere mellom 450 og 550 newtonmeter, avhengig av hvilken trimmingsgrad man bestemmer seg for å gå for.

Forhjulsdrift

Med slike voldsomme krefter tok vi det nesten for gitt at denne bilen ville komme med trekk på alle fire hjulene, men konseptbilen hadde kun forhjulsdrift, og etter hva vi kjenner til, er det trolig at også produksjonsversjonen må klare seg med fremdrift kun på forhjulene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer