Renault Megane Sport: Dyret!

Når bilfabrikkene tar frem en bitteliten bil og en kjempemotor, blir det action. Det er i høyeste grad tilfelle med med Megane Sport.

Publisert
Sist oppdatert

TOULOUSE (DinSide Motor): Markedets kuleste småbil heter Clio V6. Den har vi kjørt før. Et fyrverkeri av en småbil med treliters V6-motor montert inne i kupeen. Megane Sport har motoren på vanlig plass, men er utstyrt med turbo, og ytelsene er overveldende. Fartsgrensene i Frankrike er 130 kilometer i timen, men det må en bane til for at vi skal få brukt denne bilen skikkelig. Renault sa selv at det er umulig å ta ut ressursene i denne bilen på vanlig vei, og det har de rett i. Vi blir fort geleidet inn på lukket område hvor vi kan boltre oss uten andre bekymringer enn å holde oss på asfalten.

Modifisert

Megane Sport skiller seg mye fra de andre modellene. Hvis vi begynner foran finner vi en veldig kraftig støtfanger med to tåkelys helt ute på siden. Det gjør fronten veldig bred. Det samme gjelder bak hvor to eksosrør peker rett ut på hver side. Den har også en liten spoiler på taket over bakruten. 18-tommers felger med dekk i dimensjonen 225/40-18 ruver under skjermene. Interiøret er også frisket opp med dype bøtteseter, lakkerte ringer rundt instrumentene og aluminiumspedaler. Du kan også få sikkerhetsbelter i bilens farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer