Renault Megane stasjonsvogn

Vi har kjørt nok en modell i Megane familien. Stasjonvognen skal kjempe med Toyota Corolla, Peugeot 307 og Ford Focus stasjonsvogn. Vårt førsteinntrykk er at Megane seiler opp som en god kandidat i klassen.

Publisert
Sist oppdatert

SEVILLA (DinSide Motor): Vi har i det siste kjempet oss gjennom mange Megane-modeller. Megane er en spennende bil, men vi innbiller oss at en del nordmenn ikke faller pladask for for baken på 3- og 5 femdørsvarianten. Den er som våre lesere vet ganske ekstrem. På de andre modellene, Scenic, Grand Scenic, stasjonsvogn og kabriolet er dette mye mindre fremtredende. Disse modellene har bevart de lettfordøyelige detaljene, mens det mer ekstreme er tonet ned.

Stor

I Renault Megane er plassen utnyttet veldig godt. Bilen er 4,5 meter lang og er dermed blant de lengste av stasjonsvognene i kompaktklassen. Undertegnedes tidligere omtalte 196 centimeter på sokkelesten går forholdsvis greit inn etterhverandre i kupeen. Det er imponerende i denne bilstørrelsen. I tillegg kommer et bagasjeromsvolum på 520 liter som er lett og utnytte, og som har en lav innlastingshøyde uten nivåforskjeller når bagasje skal inn og ut. Til sammenligning har Renault Laguna et bagasjeromsvolum på 475 liter. Volkswagen Passat har et volum på 495 liter og Toyota Avensis har det samme volumet som Megane. Alle disse bilene tilhører mellomklassen som størrelsesmessig er en klasse over Megane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer