Renault og Fortum gir Zoe kjempefordel

Gratis ladetjeneste for Renault-kunder i ett år på 600 nye ladepunkter. Og lite kø ved laderne.

FÅR KJEMPEFORDELER: Renault Zoe har ikke solgt i store antall hittil, men det håper importøren å endre nå. I tillegg til 25.000 kroners vrakpant, 30 dagers angrefrist og hjemmelader inkludert i prisen, kommer i løpet av neste år gratis tilgang til 600 ladepunkter. Foto: KNUT MOBERG
FÅR KJEMPEFORDELER: Renault Zoe har ikke solgt i store antall hittil, men det håper importøren å endre nå. I tillegg til 25.000 kroners vrakpant, 30 dagers angrefrist og hjemmelader inkludert i prisen, kommer i løpet av neste år gratis tilgang til 600 ladepunkter. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Renault Norge som har inngått en samarbeidsavtale med Fortum Charge & Drive, om utbygging av et nasjonalt ladenettverk for elbil.

I praksis betyr dette at elbilen Renault Zoe vil bli mye mer attraktiv. Allerede i dag tilbyr Renault 25.000 kroner ekstra i vrakpant mot kjøp av en ny Zoe. Ikke nok med det: Du har 30 dagers angrefrist ved innkjøp - hvilket altså betyr at du kan ha bilen en måned, for så å levere den tilbake hvis du ikke er fornøyd med den.

Stort gjennombrudd

Det skal settes ut 200 ladestasjoner over hele landet med tilsammen 600 ladepunkter, hvilket betyr intet mindre enn en gigantisk satsing. Det betyr et stort gjennombrudd for vekselstrøm-hurtigladere her i landet og gjør også at den totale hurtigladerparken her til lands vil vokse betydelig.

50 er etablert

Samarbeidet det er snakk om omfatter utbygging og etablering av opptil 270 doble 22-kilowatts og 7,2-kilowatts AC-ladere (vekselstrøm). Det vil være ladestolper med minimum én 22 kW-lader og én 7,2 kW-lader per stolpe. De første 50 er ifølge Renault allerede etablert og klare for bruk. Alle Renault Zoe-kunder vil få tilbud om å benytte nettverket fra 1. november 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer