Renaultsport Megane 275 Cup-S

Justerbar råskap.

VELKJENTE GREP: Alcantara på dash og gripeflater, posisjonsmerke på rattet, røde sømmer og sportstoler tilbys på Meganes avslutningsnummer. Foto: RENAULT
VELKJENTE GREP: Alcantara på dash og gripeflater, posisjonsmerke på rattet, røde sømmer og sportstoler tilbys på Meganes avslutningsnummer. Foto: RENAULT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny Megane er på trappene, men Renault ønsker å sette et svært sportslig punktum for den gamle modellen. Det gjør de med en 275 hester forhjulstrukket hissigpropp.

Sportslig image

Renault har i en årrekke tilbudt små svært spenstige sportslige modeller av blant annet Clio og Megane. I Norge derimot, er det ikke mange som forbinder merket med høy puls og svært kjappe forhjulstrekkere.

Faktisk tvert i mot. I Norge er det elbilen Zoe, med 1.095 solgte biler hittil i år, som står for salget.

Fjorårsnyheten Captur er på andreplass med sparsomme 343 solgte biler hittil i år. Megane er ikke en gang tilgjengelig som coupé her hjemme; kun som stasjonsvogn og kombi i kombinasjon med en 1,5 diesel. Så har den også bare 70 registreringer hittil i år.

Tilbake til de morsomme modellene på programmet. Faktum er at Renault strekker skikkelig på disse modellene. De har allerede en lang rekke oppsiktsvekkende varianter av Megane allerede. RS 265 (som har offisiell verdensrekord for forhjulsdrevne biler på Nürburgring), Thropy 275 og Trophy R 275 er varianter som allerede finnes. Den sistnevnte er helt strippet og mangler baksetet til fordel for bur og fempunkts seter. Nå settes et punktum for modellen med Cup-S 275.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer