Stor undersøkelse

Richard er den mest fornøyde elbil-eieren

Richard Atleen og andre som kjører Tesla Model 3 er de mest fornøyde elbil-eierne.

GLEDER SEG: Etter 40 000 kilometer bak rattet i sin Tesla Model 3, gleder Richard Atleen seg fortsatt til hver tur. Spennende teknologi, sportslige kjøreegenskaper og godt ladenettverk gjør at han er svært fornøyd med bilen. Foto: Elbilforeningen
GLEDER SEG: Etter 40 000 kilometer bak rattet i sin Tesla Model 3, gleder Richard Atleen seg fortsatt til hver tur. Spennende teknologi, sportslige kjøreegenskaper og godt ladenettverk gjør at han er svært fornøyd med bilen. Foto: Elbilforeningen Vis mer
Publisert

Elbil-eiere flest er svært godt fornøyd med bilene sine. Den norske Elbilforeningen har spurt over 15 000 medlemmer om hvor fornøyde de er med bilene sine.

Hele 94 prosent svarer at de er «svært fornøyd» eller «fornøyd». Bare tre prosent er «misfornøyd» eller «svært misfornøyd».

Og de aller mest fornøyde, 97 prosent, kjører altså Tesla Model 3. På den samme poengsummen totalt, men med litt lavere score for «veldig fornøyd», kommer de som kjører Kia e-Niro, Tesla Model X og BMW i3.

Teknologi og rekkevidde

Richard Atleen er altså en av Tesla-eierne i undersøkelsen som er svært godt fornøyd med sin Model 3. Han forteller hvorfor valget falt akkurat på denne bilen:

- Teknologien til Tesla, ladenettverket, rekkevidden og det at man får en sprek bil med gode kjøreegenskaper til en lav pris, ble utslagsgivende. Jeg hadde drømt om Tesla en stund, men Model S var for dyr. Jeg fulgte med på Model 3, men ventet ett år med å kjøpe bilen for å slippe eventuelle barnesykdommer, sier Alten til elbil.no.

Han har nå hatt bilen i ett og et halvt år uten at det har vært noen problemer. Han framhever ladenettverket til Tesla som ekstra positivt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.