Beste bilinteriør

Rimelig norsk favoritt-SUV på lista over beste interiør

Derfor mener Wards Auto at Hyundai Kona har blant de ti beste bilinteriørene.

VERDENS BESTE INTERIØR? Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid imponerte Dinside, da vi testet den i høst. Nå er den på Wards Autos liste over siste års beste bilinteriør. Foto: Jamieson Pothecary
VERDENS BESTE INTERIØR? Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid imponerte Dinside, da vi testet den i høst. Nå er den på Wards Autos liste over siste års beste bilinteriør. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år siden 2011 har anerkjente Wards Auto brukt store ressurser på test av bilinteriør. Her får bilene anerkjennelse for sine prestasjoner i estetikk, komfort, ergonomi, materialbruk, passform og brukervennlig elektronikk.

Disse bilene var på lista for to år siden. I fjor var det ingen tyske bilmerker på topplista til Wards Auto.

Disse ti bilene presenterer vi her. Halvparten er imidlertid ikke tilgjengelig gjennom forhandler i Norge. Men de resterende fem er mer eller mindre til salgs på det norske markedet - kanskje med unntak av Lexus' luksusbil.

Bilene er listet i ti punkter, uten at vi har vektet noen verdi i punktene. Lenger ned i saken kan du også stemme på din favoritt. Vel bekomme.

10. Chevrolet Equinox

Denne doningen av en SUV er ikke å oppdrive her til lands. Det var spekulert i om tidligere General Motors-eide Opel skulle få selge bilen i Norge, men det ble raskt avfeid.

Opel har kanskje allerede nok problemer med Opel Ampera-e, elbilen som egentlig er en Chevrolet Bolt.

Uansett, Equinox får skryt for å ha et stilig og godt integrert interiør – i det de kaller én av Amerikas mest populære kompakt-SUV-er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer