Rimelig SUV fra Fiat

Fiat har hatt en Panda Cross på markedet tidligere. Her kommer en helt ny.

TØFF OG BILLIG: Her er nye Fiat Panda Cross, som fremstår som en ekte røff små-SUV og ikke en forfinet crossover. Foto: FIAT
TØFF OG BILLIG: Her er nye Fiat Panda Cross, som fremstår som en ekte røff små-SUV og ikke en forfinet crossover. Foto: FIAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fiat Panda er ikke den mest komfortable, forseggjorte eller raffinerte småbilen på markedet. Men vi, og mange med oss, synes den utstråler en viss sjarm og duger til sitt bruk.

Tøffere Panda

Det er dessuten, i klassen under både Suzuki SX4 S-Cross, Skoda Yeti eller Dacia Duster, en bil som gjør firehjulsdrift tilgjengelig også for folk med et begrenset nybilbudsjett.

Vi kjenner foreløpig ikke prisen på nykommeren her til lands, men at det blir en rimelig SUV vet vi allerede nå.

Vi har tidligere testet Panda 4x4, men denne bilen er noe annet igjen. Den har nemlig fått de SUV-fordelene en standard 4x4 ikke har: Tøff dekor med skliplate-look i fronten og hekken, samt en karakteristisk, svart plastramme som går rundt hele bilkroppen.

Men det er ikke bare utseendet som er annerledes. Fiat Panda Cross har høyere bakkeklaring, større hjul (185/65-15), og generelt forbedrede terreng-egenskaper i forhold til Panda 4x4 - Norges billigste firehjulstrekker.

Terreng-bybil

Fiat kaller dette en bybil som også vil trives utenfor veien. Den leveres med firehjulsdrift av typen som leverer moment (drivkraft) der man trenger det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer