Ringes ned

Bilistene fortsetter å parkere ulovlig langs E16. Én nektet å flytte seg da politiet kom.

HOLDER IKKE: Disse sperringene er ikke nok og stadig må politiet rykke ut for å fjerne bilister som står ulovlig parkert. Bilen på bildet står ikke parkert. Foto: Statens vegvesen/webkamera
HOLDER IKKE: Disse sperringene er ikke nok og stadig må politiet rykke ut for å fjerne bilister som står ulovlig parkert. Bilen på bildet står ikke parkert. Foto: Statens vegvesen/webkamera Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tross flere advarsler fra politiet, er det stadig flere som parkerer ulovlig langs E16 ved Oslo lufthavn. Dette for å slippe å betale på flyplassens parkeringsplasser når de skal hente folk på flyplassen.

Overfor Romerikes Blad sier Gisle Sveen, operasjonsleder i Øst politidistrikt, at de mottar mange anrop fra folk som reagerer på parkeringen.

I går kveld rykket politiet nok en gang ut til den ulovlige parkeringen. Flere bilister valgte å kjøre da politiet ankom, men politiet fikk stanset tre biler som ble ilagt et forelegg, skriver avisa.

Gebyret for å stå parkert langs veien, er på 900 kroner. I enkelte tilfeller kan det også gis forenklede forelegg.

TAR UTFORDRINGEN: Denne sjåføren får publikum når han skal ut prøve å komme seg ut av denne spesielle og utfordrende parkeringsplassen. Video: Newsflare Vis mer

Sveen forteller at en patrulje kom over en bilist som nektet å flytte seg. Bilisten stod parkert langs Roald Amundsens vei.

- Personen nektet å flytte seg, så det endte med gebyr. Han fikk en mulighet til å unngå det, men benyttet seg ikke av muligheten, sier Sveen til RB.

Rasteplassen langs veien er stengt fordi mange brukte den som parkeringsplass mens de ventet på reisende til Oslo lufthavn. Den ble stengt i starten av august og skal etter planen gjenåpnes klokka 15 tirsdag 31. august.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer