Hongqi E-HS9

«Rolls-Royce-elbilen» nærmer seg Norge

Den helt spesielle elbilen kommer til Norge allerede i 2021.

KAN RESERVERES: Den unike elbilen Hongqi E-HS9 vil leveres til de første norske kundene i løpet av 2021, og blir dermed først i verden utenom Kina. Foto: Øystein B. Fossum
KAN RESERVERES: Den unike elbilen Hongqi E-HS9 vil leveres til de første norske kundene i løpet av 2021, og blir dermed først i verden utenom Kina. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge importøren har tusenvis av nordmenn ført seg opp på interesselista av Hongqi E-HS9 - den kinesiske elbilen som har store likhetstrekk med luksusbilmerket Rolls-Royce.

I dag åpnet de for reservasjon av annerledes-bilen, som gjør at de nordmennene som er interesserte kan bli blant de første i verden, utenfor hjemlandet Kina, til å sikre seg bilen.

Du kan lese om bilen, og se flere av våre bilder av den, i lenka nederst i denne saken.

Utstyrsnivå og priser

HONGQI E-HS9 kommer i tre utstyrsnivåer:

  • Comfort, estimert pris fra 620 000,-
  • Premium, estimert pris fra 700 000,-
  • Exclusive, estimert pris fra 780 000,-

– Stor interesse

Ifølge administrerende direktør hos Hongqi-importør HBI Norge, Knut G.H. Aas, er det veldig mange som har kontaktet dem for å reservere og bestille, lenge før det har blitt åpnet for det.

– Det er tydelig at folk har fått øynene opp for bilen, hevder han.

– Det er både prisen, designet og teknologien som appellerer. Vi gleder oss til å gi nordmenn muligheten til å sikre seg Hongqi E-HS9, og det blir spennende å se hvilken mottakelse dette får framover, fortsetter direktøren.

Kommer i år

Planen er å få levert de første bilene til kunder i løpet av de tre siste månedene (fjerde kvartal) i år. Men det er først etter påske at de som vil se og oppleve elbilen, kan gjøre det hos forhandlerne.

Prisen for reservasjon er 15 000 kroner. Det er penger som skal betales tilbake straks en eventuell kontrakt er inngått.

– Vi ønsker i første omgang å gi de mest interesserte anledning til å reservere først. Mange ønsker å få bilen raskt. Det aller viktigste for oss er imidlertid at kundene blir fornøyde med bilen og opplevelsen av den, sier Aas.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer