Hongqi E-HS9

«Rolls-Royce-elbilen» nærmer seg Norge

Den helt spesielle elbilen kommer til Norge allerede i 2021.

KAN RESERVERES: Den unike elbilen Hongqi E-HS9 vil leveres til de første norske kundene i løpet av 2021, og blir dermed først i verden utenom Kina. Foto: Øystein B. Fossum
KAN RESERVERES: Den unike elbilen Hongqi E-HS9 vil leveres til de første norske kundene i løpet av 2021, og blir dermed først i verden utenom Kina. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge importøren har tusenvis av nordmenn ført seg opp på interesselista av Hongqi E-HS9 - den kinesiske elbilen som har store likhetstrekk med luksusbilmerket Rolls-Royce.

I dag åpnet de for reservasjon av annerledes-bilen, som gjør at de nordmennene som er interesserte kan bli blant de første i verden, utenfor hjemlandet Kina, til å sikre seg bilen.

Du kan lese om bilen, og se flere av våre bilder av den, i lenka nederst i denne saken.

– Stor interesse

Ifølge administrerende direktør hos Hongqi-importør HBI Norge, Knut G.H. Aas, er det veldig mange som har kontaktet dem for å reservere og bestille, lenge før det har blitt åpnet for det.

– Det er tydelig at folk har fått øynene opp for bilen, hevder han.

– Det er både prisen, designet og teknologien som appellerer. Vi gleder oss til å gi nordmenn muligheten til å sikre seg Hongqi E-HS9, og det blir spennende å se hvilken mottakelse dette får framover, fortsetter direktøren.

Kommer i år

Planen er å få levert de første bilene til kunder i løpet av de tre siste månedene (fjerde kvartal) i år. Men det er først etter påske at de som vil se og oppleve elbilen, kan gjøre det hos forhandlerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer