Røverkjøpet: Mercedes-Benz C 350 e

Den ladbare Mercedes C-klasse kommer til Norge, og får en meget hyggelig pris!

OGSÅ STASJONSVOGN: Her ser vi sedanversjonen av den ladbare Mercedesen vist på Genève-messen. Den byr på 279 hester. Automatgir, luftfjæring, kupévarmer og Avantgarde/Exclusive-utstyr er inkludert. Pris fra 480.000 kroner. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
OGSÅ STASJONSVOGN: Her ser vi sedanversjonen av den ladbare Mercedesen vist på Genève-messen. Den byr på 279 hester. Automatgir, luftfjæring, kupévarmer og Avantgarde/Exclusive-utstyr er inkludert. Pris fra 480.000 kroner. Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter den hel-elektriske B-klasse Electric Drive og den formidable S 500 Plug-in Hybrid, som begge ble testet av Dinside i løpet av 2014, er det nå altså merkets representent i mellomklassen, C-klasse, som får elmotor og ladbar batteripakke.

For ikke lenge siden kjørte vi prototypen på en ladbar BMW 3-serie og nykommeren fra Mercedes fremstår som en direkte konkurrent til denne.

Satser aggressivt

Denne bilen innleder ifølge Mercedes-Benz en ny storsatsing på lavutslipps-premiumbiler fra den tyske produsenten. C 350 e kombinerer lavt forbruk med egenskapene vi tidligere har beskrevet i test av C-klasse, og prisen starter på utvilsomt konkurransedyktige 479.900.

Enda bedre: Utstyr som blant annet automatgir, luftfjærer og Avantgarde/Exclusive-eksteriør er standard.

S-klasse-spinoff

C-Klasse fremstår dermed mer attraktiv enn noen gang - og dette altså takket være kombinasjonen av bensinmotoren og elektrisk drift. C 350 e bygger på den avanserte drivlinjen til S-Klasse Plug-in Hybrid.

Med den lille «e»-en i stedet for det tungvinte «Plug-in Hybrid» representerer den også starten på merkets nye navnestruktur, «nomenklatur», som vi tidligere har beskrevet utførlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer