Rund, rød og rask!

Beetle cab - det lukter av nymotens nostalgi, løsslupne lokker og god gammel hippietilværelse.

Publisert
Sist oppdatert

Nok en ego-bil har passert skribentens gassfot, og vi skriver denne gangen S i karakterboken for fart og oppførsel, men NG for plass og pris. Volkswagens New Beetle Cabriolet med turbomotor er nostalgiraceren som er som skapt for damer uten mye bagasje.

- Slik skal det være, gliser vår sidekvinne fornøyd med blafrende lokker, i det vi vinker lanke til medsammensvorne Beetle Cab-eiere på veien gjennom byen for litt sommersalgsshopping.

 • Se bildene av New Beetle Cabriolet - type tornadorød
 • En liten frekkis

  Den nye billen er ikke så stor, men sammenlignet med originalbobla har den vokst betraktelig. Det kan du blant annet se av bildespesialen. Og uten tak kommer denne doningen til sin rett. Den er nemlig som skapt for toppløs tilværelse. Karmene er høye og skaper en trygg og god bingefølelse, med mulighet for en perfekt armhvile-over-karmen posisjon for sjåfør og passasjerer.

  Taket foldes nostalgisk ned over hekken, men heldigvis er det ikke så retro at jobben må skje manuelt. En spak og en trykknapp er alt som skal til for å lette på lokket om du velger deg elektrisk-hydraulisk takløsning. Vår testbil er også utstyrt med vindskjerm, og den beskytter godt langs norske sommerveier som ikke alltid viser seg fra sin varmeste side. Ekstrautstyret koster en tusenlapp, og anbefales for oss som er litt frosne.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer