"Rushtillegg" hos Wheelie

Takket være oppmerksomme lesere ble DinSide klar over at dekkforhandleren Wheelie har lagt på prisene med 10 prosent.

SVEKKET TILLIT: Dekkforhandleren Wheelie i Trondheim holdt ikke det de lovet DinSide. Vår tillit til Wheelie er derfor svekket.
SVEKKET TILLIT: Dekkforhandleren Wheelie i Trondheim holdt ikke det de lovet DinSide. Vår tillit til Wheelie er derfor svekket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Vi ønsker ikke tilbudspriser, men reelle priser som gjelder hele sesongen". Dette opplyste DinSide Motor til alle de 38 dekkforhandlerne vi var i kontakt med under gjennomføringen av årets pristest på vinterdekk. En av dem var Wheelie, som også i år oppga imponerende lave priser, så lave at de kun ble slått av Sharifs dekksenter utenfor Oslo.

Til 30. november

Men nå viser det seg altså at Wheelie har brutt sine lovnader og innført et såkalt "rushtillegg" på 10 prosent.

- Fra 15. oktober til 30. november blir det et tillegg på alle våre dekk med 10 prosent. Dette for å kunne tilby varer til de som trenger det mest når hele dekkbransjen har sprengt kapasitet, skriver Wheelie på sin hjemmeside.

Wheelie fant det ikke bryet verdt å informere DinSide om prisøkningen. Men det gjorde heldigvis trofaste DinSide-lesere.

Hard kritikk av Motor og DinSide

Vi tok kontakt med Wheelie og traff styreformann Sølve Bønå. Han var i utgangspunktet mest opptatt av å kritisere bladet Motors dekktester og DinSides prissammenligninger. Men etter hvert kom følgende forklaring: Den egentlige årsaken til "rushtillegget" er at Wheelie har problemer med leverandører som irriterer seg over Wheelies lave priser. Ifølge Bønå er altså "rushtillegget" et forsøk på å blidgjøre disse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer