Sjekk prisene!

Så enkelt sparte vi 3.800 kroner på nye vinterdekk

Det tok oss nøyaktig fem telefoner og 45 minutter å spare 3.800 kroner på nye vinterdekk til bilen vår.

BEST I TEST: Vi tok fem telefoner og sparte flere tusen kroner på dekk som er blant de beste i vår vinterdekktest. Foto: Lasse Allard
BEST I TEST: Vi tok fem telefoner og sparte flere tusen kroner på dekk som er blant de beste i vår vinterdekktest. Foto: Lasse Allard Vis mer
Publisert

Vi har fulgt det rådet vi alltid gir i dekktesten vår: Sjekk prisen hos flere forhandlere når du skal kjøpe nye dekk. Det er det mye penger å spare på.

Slik var det også denne gang da vi sjekket prisen hos fem forhandlere i Oslo – et område med mange dekkbutikker der konkurransen i utgangspunktet er stor. Vi ville ha ett av dekkene som var blant de beste i vår vinterdekktest.

Det viste seg at dette samsvarte bra med de dekkene de forskjellige forhandlerne anbefalte.

Her sparte vi 3.800

Først sjekket vi prisen på fire piggfrie dekk til Audi A4, som har dimensjon 225/40 R 18. Dette er en relativt stor dimensjon, hvor det ofte er større avvik i prisene.

Her var Megahjul aller billigst, med en pris på 8.225 kroner for Yokohama Iceguard iG60 ferdig montert på bilen. Dette er ett av de bedre piggfrie dekkene i vår test, med jevne og gode egenskaper både på is, snø og tørr asfalt.

Dekknor kunne selge oss testvinneren Continental VikingContact 7 til 8.950 kroner.

Dyrest var Nokian Hakkapeliitta R3 hos Vianor til 12.025 kroner. Det var ifølge selgeren en pris med NAF-rabatt. Det er med andre ord snakk om å spare nesten 4.000 kroner, dersom du er litt fleksibel på hvilket dekk du kjøper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer