Pris Peugeot e-208

Så mye vil Peugeots ettertraktede elbil koste

Dinsides bilekspert og Norges jurymedlem i Årets Bil Europa er klokkeklar i sin dom.

PEUGEOT E-208: Peugeots interessante elbil vil koste knappe 250.000 kroner i Norge. Foto: Peugeot
PEUGEOT E-208: Peugeots interessante elbil vil koste knappe 250.000 kroner i Norge. Foto: Peugeot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Med den prisen blir dette en bestselger i Norge - med forbehold om at de greier å levere. Peugeot e-208 blir billigere enn de fleste elbiler med tilsvarende rekkevidde. Rekkevidden er lang nok for de aller fleste - lenger enn både VW e-Golf og BMW i3. De er riktignok litt større, men koster godt over 300.000.

Det utbryter Dinsides bilekspert Rune Korsvoll entusiastisk i det han får høre nyheten fra Peugeot. Prisen for Peugeot e-208 starter nemlig på 249.580 kroner, melder importøren i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Neste fredag skal Rune Korsvoll som første nordmann prøvekjøre nettopp Peugeot e-208, i forbindelse med hans plass i Årets Bil i Europa-juryen.

Godt utstyrt

Peugeot e-208 hører til den nye generasjonen elektriske biler fra Peugeot, og representerer starten på det importøren kaller en kraftig elektrifiserings-bølge. Innen 2025 skal nemlig alle modeller fra Peugeot leveres i en elektrifisert versjon (helelektrisk, ladbar hybrid eller begge deler).

Peugeot e-208 er som grunnmodell utstyrt med det meste relevante utstyret. 6,6 kw onboard lader, ladekabel, inntil 100 kw hurtiglading, varmepumpe (5 kw), programmerbar lading og varme/kjøl via egen app, justerbar regenerering (skal være inntil 20 prosent ekstra rekkevidde ved bykjøring), i-Cockpit 3D, skinnratt og sikkerhetspakke med førerassistent-systemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer