Polestar 2 har fått norsk pris

Så mye vil «Volvos» første elbil koste

Nå kan du bestille Sveriges Tesla-konkurrent Polestar 2 på nett.

VIDEO: Her er vårt førsteinntrykk av elbilen Polestar 2, da vi kikket på den på bilmessa i Genève tidligere i år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første levering av Polestar 2 er ventet til Norge i mai 2020 - om bare åtte måneder. Og nå er prisen klar for det som kan kalles Sveriges første helelektriske bil på det norske markedet:

469.000 norske kroner, er hva du må punge ut med for elbilen. Den prisen inkluderer levering, ifølge Polestar. Prisen har i det stille blitt lagt ut på Polestar sine nettsider.

Billigere modell kommer

Det har blitt kommunisert at Polestar 2 skulle koste fra 390.000 kroner, men da skal det være snakk om et alternativ som kommer senere. Først er det altså denne såkalte «Launch Edition», lanseringsmodellen, man kan kjøpe.

- Lanseringsmodellen av Polestar 2 kommer med en høy standard av utstyr, inkludert «long range» batteri, firehjulsdrift, 300 kW (408 hk) og 660 Nm, forteller Norges-sjefen Alexander Hørthe til Dinside.

Hørthe sier at «Launch Editon» blir etterfulgt av flere versjoner og utstyrsnivåer, men at det fortsatt er for tidlig å kommunisere detaljene rundt disse.

- Men vi har tidligere kommunisert en startpris på 39.900 euro for neste versjon av Polestar 2, legger Norges-sjefen til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer