SAAB 9-3 1,8T 2004: Diverse

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Saab
Modell: 9-3
Motor: 1,8t
Ã.rsmodell: 2004
Kilometerstand: 70.000

Problem: Diverse..
Stiller et spørsmål ved kvaliteten på denne modellen. Kjøpte en slik for 2 mnd siden og den har vært på verksted 4 ganger siden : Utvendige speil og dørhåndtak flasser, garanti. Sentrallås virker ikke slik den skal, garanti. Vannsperrer i dørene løsner, vann lekker inn, garanti. Setebeltene byttes, garanti. diverse ulyder i forstilling, og nå har jammen vifta i varmeapparatet begynt å kvitre også. Hvor er det GM produserer denne bilen, Korea?

Svar: Fikk ikke helt tak i spørsmålet ditt her men jeg ser helt klart at du her har vært uheldig med valg av bruktbil. Så lenge det er garanti på bilen så bruk den for det den er verd så slipper du flere ubehageligheter. Kanskje har bruktbilen stått til salgs lenge og slikt kan ikke være heldig for varmeapparatvifta og elektriske sentrallåsmotorer. Jeg vil påstå at kvaliteten er bra på SAAB, men at du her har vært maks uheldig. Jeg er sikker på at alt ordner seg til slutt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer