Saab 9-5 2,0t 2001: Fusker

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Saab
Modell: 9-5
Motor: 2,0 turbo 150 hk
Årsmodell: 2001
Kilometerstand: 110.000

Problem: Bilen fusker litt på tomgang og noen ganger ved jevnt pådrag. Det hender den har stoppet også på tomgang. Har lett litt rundt på forskjellige Saab-sider, men har ikke funnet noen særlig gode svar! Håper derfor på litt hjelp fra deg!
Hørt rykter om at det kan være en coil, men må jeg da bytte alle? Er det dette som kalles for Di-kassett? Hvor mye koster en slik? Takker for svar!

Svar: Det er godt mulig at det er DIS modulen som er defekt, eller at en eller flere av tennpluggene slår gnister til gods på grunn av fuktighet eller defekter. Men, finner du ingen feil på det elektriske anlegget, eller i innsprøytingssystemet ved hjelp av diagnoseutstyr så kan det hende at feilen er hengende eksosventiler. I så fall kan det hjelpe med en innvendig motorrens pluss en rensevæske som sprøytes inn i innsuget med motor i gang. I verste fall må toppen overhales.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer