Saab forlenger garantien

Listen over bilimportører som tilbyr fattige to år nybilgaranti har blitt stadig kortere de siste to årene. Nå har også Saab bestemt seg for å gi en skikkelig nybilgaranti.

9-3: Ny inngangspris 319.900 kroner.
9-3: Ny inngangspris 319.900 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske Saab-importøren innfører nå tre år nybilgaranti. Garanti-forbedringen får tilbakevirkende kraft slik at alle som har kjøpt en ny Saab etter 1. januar får glede av den.

Garanti-revolusjon

Ved avslutningen av 2001 opplevde vi en garanti-revolusjon i Norge. En lang rekke merker forbedret sin nybilgaranti og antallet merker som kun følges av ett år nybilgaranti ble redusert til ett - US Ford.

Også listen over biler som kun følges av to år nybilgaranti ble mye kortere og består i dag av kun ni merker. Overraskende nok finner vi fortsatt både BMW, Porsche og Volvo på listen, som Saab altså nå har forlatt. Vi spår at det kun er et tidsspørsmål før importørene av disse merkene vil føle seg tvunget til å gi like lang garanti som konkurrentene.

Full oversikt over nybilgarantiene får du her.

Fjerner utstyr, kutter priser

På torsdag fortalte vi at hele sju bilimportører har satt ned prisene. Nå følger også Saab-importøren opp med tildels store reduksjoner på enkelte modeller. Dette har de blant annet klart ved å tilpasse utstyrsnivået til svenske forhandlere. Blant annet leveres ikke aluminiumsfelger lenger som standardustyr på 9-3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer