Samlede resultater

På tross av en kommentar om den uheldige kombinasjonen mellom pølser og skitt, ble vi svært positivt overrasket over hjelpen vi fikk på de fleste bensinstasjonene.

Publisert

Vi hadde nok ventet oss at det ville bli noe mer trøblete å få hjelp til våre bil-relaterte problemer, enn hva det viste seg å være. Vi kan også konstatere at den kvinnelige og den mannlige bilisten ble møtt med samme grad av hjelpsomhet og service på alle stasjonene.

Kverulerende betjening

Forespørselen om hjelp til å sjekke lufttrykket i dekkene, ble stort sett møtt med velvillighet. Vi fikk hjelp i løpet av få minutter både på Statoil og Hydro Texaco, mens vi måtte vente 6-7 minutter før vi fikk hjelp på Shell. På Esso havnet vi i en diskusjon med vedkommende bak kassen, som mente at vårt problem skyldtes hjulstillingen og ikke lufttrykket i dekkene. Våre ønsker om likevel å sjekke lufttrykket ble avfeid. Vi henvendte oss likevel i verkstedet, og vedkommende der var svært hyggelig og hjalp oss med en gang. Vedkommende var også den som utviste mest kunnskaper om det vi lurte på.

Urovekkende at alle justerte dekktrykket

Vi fant det noe underlig og ikke minst urovekkende at vi på alle bensinstasjonene enten fikk pumpet i luft eller sluppet ut luft. Det var tydelige uoverensstemmelser om hva lufttrykket skal være. Esso var det eneste stedet hvor de ville sjekke hva som stod i bilen vår om lufttrykket. Shell sjekket lufttrykket med en tabell, mens vedkommende på Hydro Texaco sa han tok det på størrelsen på bilen. Alle fylte luft, med unntak av vedkommende på Esso, som tappet av luft av alle dekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer