Samtlige bilimportører på ett sted

Vanligvis får du all hjelp du trenger hos merkeforhandlerne. Men av og til kan det være nødvendig å gå rett på importøren. Vi gir deg telefonnumrene, adressene og nettsidene til samtlige norske importører.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av våre lesere har opplevd at bilforhandlere har nektet dem å kjøpe gunstige firmabiler. Andre har opplevd problemer knyttet til garantireparasjoner. Dette er eksempler på situasjoner hvor det er på sin plass å ta direkte kontakt med importøren. Vi gir deg i dag en samlet oversikt over samtlige norske bilimportører, der du vil finne både telefonnumre og adresser.

Snarvei til nettsidene

Ble du nysgjerrig på en bilmodell etter å ha lest en test på DinSide? Da kan det være fristende å sjekke importørens nettsider for å finne ut mer om motor- og utstyrsalternativer, priskampanjer og farveutvalg. Ved å klikke på bilmerket vil du finne lenker som tar deg direkte til importørenes sider.

Vanligvis er nettadressene så ukompliserte at de kun består av bilens navn, for eksempel audi.no. Men det finnes også eksempler på det motsatte, som for eksempel bergheimauto.no (Cadillac, Chevrolet og Hummer), cjd.no (Chrysler, Dodge og Jeep) og skoda-auto.no (Skoda). Vår oversikt er derfor en behagelig snarvei forbi søkevertøyene.

Den fullstendige listen over importørene av nesten 50 bilmerker finner du her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer