Såpeglatt glamour

En gang i tiden snakket vi foraktelig om biler formet som såpestykker. Det var åttitallet, og Ford Sierra stod i annenhver familiegarasje. Såpeglatt kan imildlertid være gromt, riktig så gromt faktisk.

Publisert
Sist oppdatert

- Guuud, den var lekker!

Utropet kommer fra vår bergenske venninne som er den heldige utvalgte til å innta kartleserposisjonen i vår jentetest av en flunkende ny Mercedes CLK 320. Det er snø, det er glatt, det er slapsete og sørgelig vinter. Akkurat som det bruker å være i vårt turtallsfiendtlige land. Men likevel føler vi oss pakket i bomull. Shoppingturen blir ikke det samme igjen, etter vårt vinterraid i en Mercedes CLK 320. Dette er en bil som snakker med damene, og som damene gjerne snakker om.

Drosjebil?

Mercedes er et merke undertegnede i utgangspunktet forbinder med tre ting:

1: Flaue resultater på elgtester med den høye, rare A-klassen. 2: Dvaske doninger med drosjeskilt på taket.3: Krompalassene på Ekeberg med tilhengerfeste og åtte meter campingvogn bak hekken.

Ikke rare imagebildet å skilte med overfor et fordomsfullt sinn. For dette er jo ikke hva vi ønsker å assosiere oss med. Vi vil tvert imot vise oss som de spreke jentene vi er, som både kan handle inn til fredagskosen samtidig som vi lever i effektivitet og forventer tid - eller noe sånt. Så utsiktene til å besitte en Mercedes en hel helg ble heller møtt med rynker, på vår ellers krøllfrie nese, fremfor gledesrødmende hjertebank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer