Mercedes-Benz i Genève

Satser på alle fronter

Mercedes viser store muskler på Geneve. Alt fra en politisk ukorrekt S-klasse med V12 motor til fullelektrisk formel E- racer. Og midt imellom: Spennende biler for Norge!

DENNE BLIR POPULÆR: GLC ble kun vist dagen før dagen og ingen spesifikasjoner er foreløpig offisielle. Men stalltips er 5 mil rekkevidde, 306 hester på GLC 300 de og 320 hk på GLC 300 e. Foto: Jamieson PothecaryVis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AMG 65 S Final Edition

Rosinen i Geneve-pølsa er Mercedes-AMG S 65 Final Edition, en spesialmodell med den svære V12-motoren med to turboer på 6 liter. Vi snakker om et kombinert forbruk på 1,42 liter på mila og 325 gram med CO2.

Det glemmer man lynraskt når man trår gassen i bunn og 630 hester og 1000 Nm trykker deg hardt og lenge inn i det myke skinnet i komfortable sportsstoler, enten du befinner deg i de separate stolene foran eller bak.

Effekten er den samme som før. Det spesielle med de 130 bilene som lages er at alle blir levert med høyglans svart lakk, 20-tommers felger, innramming av luftinntak, kanal-list og diffuser i matt bronse finish.

C-stolpen har Affalterbach-logoen og motorrommet har en spesiell design på One-Man – One Engine-plaketten, der den ansvarlige for akkurat den motoren har signert med navnet sitt.

I Midtkonsollen blir du daglig minnet på hvilken av de 130 bilene du har kjøpt og nederst på rattet er temaet med matt bronse gjentatt. Det sorte overtrekket du får til bilen har også AMG-logo i bronse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer