Satte ned bensinprisen: Skapte store trafikale utfordringer

Skulle skape blest. Det ble det.

KAOS: Det ble trafikkaos da stasjonen dumpet bensinprisen. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Lise Åserud/NTB
KAOS: Det ble trafikkaos da stasjonen dumpet bensinprisen. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Lise Åserud/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En bensinstasjon i Arendal skulle skape blest om den nye stasjonen, og satte ned bensinprisene til rundt 18 kroner. Det skapte store trafikale problemer.

- En ubemannet stasjon satte ned prisene ganske godt, og det kombinert med veiarbeid i nærheten førte til at det ble en skikkelig propp i trafikken, sier operasjonsleder Knut Odde til Dagbladet.

Ifølge Odde var prisraset noe stasjonen gjorde for å skape blest, da den er ny. Prisen ble oppjustert til normalen da de ble klar over hvilke trafikale utfordringer stuntet skapte.

- Det var en del hundre meter med kø. Det som bekymret oss var eventuelle problemer med tanke på utrykningskjøretøy. Vi informerte nødetatene om at det var store trafikale utfordringer i området. Det genererte imidlertid ingen problemer, men vi tenkte forut.

Den første telefonen om mye trafikkork fikk politiet rett over klokka 12.00 tirsdag. En liten time seinere var prisene tilbake til normalen.

- Dette er overhodet ingen kritikk mot stasjonen, ethvert firma kan kjøre tilbud. I det øyeblikket det kan oppstå fare for liv og helse må vi vurdere tiltak, men det ble aldri nødvendig i dette tilfellet, sier Odde

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer