Scénic ll – stor oppfølger

Stor og større vil følge omtalen av nye Renault Scenic ll, bilen vil etter hvert bli å få i kort og lang versjon. Først ut er den korte, og plass er ikke noe problem.

Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM (DinSide Motor): Første generasjon Renault Scenic skaffet Renault mange nye kunder, kunder som først og fremst valgte Scenic fordi den var praktisk og utradisjonell og ikke nødvendigvis fordi den hadde Renault-merke i grillen. Med Scenic ll er bilen blitt mer Renault i designen.

Skjønner Megane ll

Blant annet gjør Scenic ll det lettere å forstå hvordan Renault turte å satse på en sprek design som Megane ll. Megane ll dukket opp med en outrert design der for eksempel formen på bakluken gjorde dype innhogg i bagasjeplassen. Etter å ha sett og kjørt nye Scenic ll er det klart at Renault plassmessig kan tilby stor og liten bil i kompaktklassen, og at de totalt sett godt dekket med modeller i kompaktklassen.

For Scenic ll er med sine 425 centimeter også et tilbud til de som ser på f.eks Peugeot 307 eller Toyota Corolla som måler henholdsvis 420 og 418 centimeter. Takhøyde og sittestilling skiller tydeligst, men Scenic ll gir på veien mer en følelse av å ligge nærmere en vanlig kompaktklassebil enn mange andre fleksibiler basert søsken i kompaktklassen.

Fleksibel nok

I sin jakt på hedersbetegnelsen fleksibel blir mange bilprodusenter noen ganger litt vel kreative med fikse løsninger for det meste. Det meste av de vanlige fikse løsningene er på plass i Scenic ll, men de virker velfungerende og gjennomtenkte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer