Scootertest: Peugeot Speedfight2 Prost - Med F1 i årene

Oppkalt etter mangedobbelte verdensmester i Formel 1, Alain Prost og hans Team Prost, er det ikke så rent lite Peugeots scooter har å leve opp til. Når modellen i tillegg heter Speedfight2, er det ikke fritt for at forventningene ligger høyt over de truende regnværsskyene når vi svinger ut i bygatene denne formiddagen.

Publisert

Selv om ikke farten kan nå opp på det nivå som Alain Prost og hans Formel 1-lag best trives i, er det absolutt ingenting å si på de egenskapene som motoren fremviser. Dette burde kunne tilfredsstille de aller fleste, og vel så det. Mer inngående om motoren og ytelser kan du lese i avsnittet om 14899">motor, kjøreegenskaper og pris. Tekniske data finner du 14955">her.

Alle gode ting er ikke alltid tre…

Speedfight2 Prost er en spesialutgave av Speedfight2. Den produseres bare i april, og kun i begrenset opplag. I år var det andre året denne spesialversjonen ble produsert, og hvorvidt det kommer en Speedfight Prost i april neste år, er usikkert. Når vi i tillegg vet at Peugeot har sagt opp sin avtale om levering av motorer til F1-laget Team Prost, startet av Alain Prost, vil vi være tilbøyelige til å sette ganske mye på at vi kan se langt etter en tredje generasjon Speedfight Prost.

Med eller uten hekkspoiler

I tillegg til Prost-utgaven, finnes det også en annen spesialversjon av Speedfight, som kalles X-Team. Det er ikke mye som skiller disse to spesialversjonene fra den ordinære Speedfight2. I hovedsak er det snakk om rene designmessige ulikheter: Prost og X-Team er mer stylet med hekkspoilere, skrift og farger, enn hva den ordinære Speedfight2 er. Prost-utgaven skiller seg i tillegg ut ved at den har vannkjølt motor - i motsetning til de andre som må holde tempen nede ved hjelp av luftkjøling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer