Se bilaction fra den 20. Bondfilmen

31. januar har den nyeste Bondfilmen premiere i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Jaguar XKR og Aston Martin Vanquish.
Jaguar XKR og Aston Martin Vanquish. Vis mer

Se bilaction fra den 20. Bondfilmen

  1. Store bilder finner du her
Jinx, spilles av Halle Berry, kjører Ford Thunderbird.
Jinx, spilles av Halle Berry, kjører Ford Thunderbird. Vis mer
Ford Thunderbird.
Ford Thunderbird. Vis mer


Det har for lenge siden blitt kjent at Ford skal levere bilene til Die Another Day. James Bond skal selv kjøre Aston Martin Vanquish og Jinx, spilt av Halle Berry, kjører Ford Thunderbird. Zao, spilt av Rick Yune, freser rundt i en Jaguar XKR med tung bevæpning.

Enda flere biler

Ford nøyer seg ikke med dette. De har også flere biler de skal vise frem. Land Rover Range Rover kommer, og det samme gjør Volvo S60, S80, Ford Streetka og to klassiske biler: Ford Fairlane og Ford GT 40.

Verstinger

Det er spreke biler det er snakk om. Aston Martin Vanquish har 460 hestekrefter, Jaguar XKR 400 hestekrefter og Ford Thunderbird har i filmen 280 hestekrefter. Ford Thunderbird har normalt 252 hestekrefter, men i filmen brukes en 007-edition.

Nøye utvalgte farger

Fargene på bilene er heller ikke tilfeldige. Jaguaren er lakkert i den samme grønnfargen som Jaguars Formel 1-biler og Thunderbirden skal ha samme farge som bikinien til Jinx når hun kommer opp av vannet. Det meste er gjennomtenkt med andre ord.

Jaguaren er tungt utstyrt med en Gatling mellom setene, raketter i dørene, missiler i grillen og bomber i bagasjerommet.

Bilder fra filmen og fra verkstedet hvor bilene bygges finner du her.

Oversikt over tidligere Bondbiler finner du her

Spionbilder fra innspillingen på Island finner du her

Bilder og omtale av Aston Martin Vanquish finner du her.

Ford GT 40

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer