Se bilaction fra den 20. Bondfilmen

31. januar har den nyeste Bondfilmen premiere i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Det har for lenge siden blitt kjent at Ford skal levere bilene til Die Another Day. James Bond skal selv kjøre Aston Martin Vanquish og Jinx, spilt av Halle Berry, kjører Ford Thunderbird. Zao, spilt av Rick Yune, freser rundt i en Jaguar XKR med tung bevæpning.

Enda flere biler

Ford nøyer seg ikke med dette. De har også flere biler de skal vise frem. Land Rover Range Rover kommer, og det samme gjør Volvo S60, S80, Ford Streetka og to klassiske biler: Ford Fairlane og Ford GT 40.

Verstinger

Det er spreke biler det er snakk om. Aston Martin Vanquish har 460 hestekrefter, Jaguar XKR 400 hestekrefter og Ford Thunderbird har i filmen 280 hestekrefter. Ford Thunderbird har normalt 252 hestekrefter, men i filmen brukes en 007-edition.

Nøye utvalgte farger

Fargene på bilene er heller ikke tilfeldige. Jaguaren er lakkert i den samme grønnfargen som Jaguars Formel 1-biler og Thunderbirden skal ha samme farge som bikinien til Jinx når hun kommer opp av vannet. Det meste er gjennomtenkt med andre ord.

Jaguaren er tungt utstyrt med en Gatling mellom setene, raketter i dørene, missiler i grillen og bomber i bagasjerommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer