Se denne frekke kina-kopien!

Kinesisk bilmerke gjør ALT for å ligne Range Rover Evoque.

SKAMLØST: Det er faktisk rett forfra Land Winds nyeste ligner minst på originalen - Range Rover Evoque. Foto: CarNewsChina.com
SKAMLØST: Det er faktisk rett forfra Land Winds nyeste ligner minst på originalen - Range Rover Evoque. Foto: CarNewsChina.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kineserne er beryktet for å kopiere design over en lav sko, og nå har den kinesiske fabrikanten Land Wind (Jiangling Motor Corporation ) lagt sin elsk på Range Rover Evoque.

Resultatet er et designtyveri vi knapt kan huske å ha sett før.

Vi har tidligere sett flere eksempler på kinesiske biler som ligner mistenkelig på vest-europeiske salgsuksesser. Allerede i 2004 fikk vi se en bil som lignet helt på Honda CR-V.

Men ikke alt er galt: Denne nye kina-bilen kan bli en suksess

Drømmer om SUV-suksess

Bildene kinesiske carnewschina.com har fått tilgang til, viser altså patentskisser fra Land Wind, som drømmer å å bygge en ny mellomklasse-SUV. Og likheten til Range Rover Evoque er så til de grader ikke til å ta feil av...

Land Wind har foreløpig kalt bilen E32, men ifølge svenske kolleger i Teknikens Värld kommer den til å bli solgt under navnet X7. (Litt BMW-inspirert, kanskje...?) Den skal bli utstyrt med en 2-liters bensinmotor med turbo og 190 hester og 250 Nm. Enten med sekstrinns manuell eller 8-trinns automat.

Klar før jul

Bilen er ment å stå ferdig i november - såfremt ikke de høye herrer i Land Rover setter seg på bakbeina og hyrer inn sine beste rettighetsadvokater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer