Se fremtidens biler

Det ligger mye spennende i lanseringsplanene fremover. Til tross for harde tider jobbes det iherdig med nye modeller.

Audi A7 vil bli en konkurrent til ny BMW 8-serie hvis bilene blir lansert. Forventet i 2010. Foto: Automedia
Audi A7 vil bli en konkurrent til ny BMW 8-serie hvis bilene blir lansert. Forventet i 2010. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanskelige tider til tross, bilbransjen jobber videre med nyheter, og vi kan se frem i mot en rekke spennende modeller. Til tross for store problemer med både penger og et miljø på vikende front, kan vi ved hjelp av Automedia, vise en rekke fremtidige premiumbiler. Vi regner med at akkurat det vil eksistere i fremtiden også.

Mye lekkert

I dagens bildeserie kan man for eksempel se både Audi A7, BMW 8-serie, BMW 5-serie, BMW Z2, Ferrari Enzo, Maserati GTC, Mercedes CLS, Mercedes SLC Måkeving, Porsche Cayenne, Opel Astra og Volkswagen Coupe.

Noen av disse bilene er oppdaterte versjoner av dagens varianter, mens andre er helt nye. Audi A7 og BMW 8-serie er biler som eventuelt vil føye seg inn i klassen sammen med Porsche Panamera og Mercedes CLS.

BMW Z2 vil bli en del av nedskaleringen i BMW som virkelig har fått fart på seg. I stedet for å satse på en X7 ble det X1. CS, som mest sannsynlig er donorbilen til 8-serien, har det vært litt stille rundt i det siste, men vi regner med at BMW fortsatt vil være med på dette løpet.

Manipulert

Alle bildene i denne samlingen er manipulerte bilder og informasjonen er nøstet sammen fra diverse kilder. Den må uansett anses som spekulativ, og trenger nødvendigvis ikke medføre riktighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer