Se fremtidens biler

Denne gangen er det et bredt spekter av biler i samlingen vår, og både SUV og sportsbiler vil overleve i fremtiden hvis dette stemmer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sammen med vår samarbeidspartner, Automedia, satt sammen en samling med fremtidsmodeller. Alle bildene i denne samlingen er manipulerte bilder, og en del av informasjonen er nøstet sammen fra diverse kilder, men må uansett anses som spekulativ og trenger nødvendigvis ikke medføre riktighet.

Nyheter i fleng

Noe av dette er vi rimelig sikre på. At det kommer en ny Alfa 159 er vel ikke for spekulativt å anta. Automedia regner med at den vil komme på plass i 2012.

Hvis Audi jobber med flere Sportback-modeller i tillegg til A3, er nok heller ikke det så rart, men at den skal baseres på A5 er uventet. Også her gjelder det å følge med i 2012.

En annen lekker skapning kalles for Audi Coupe. En snerten sportsbil som i Audi tradisjon har fått attraktive linjer. Hvor den vil plassere seg i forhold til A5, TT og R8 er vanskelig å si, eller om den kanskje vil erstatte en av disse?

En annen spennende bil er Hondas etterfølger til NSX. NSX er i dag en sportsbil med midtmontert motor. Hvis disse bildene er riktige virker det som om Honda følger Nissan med frontmontert motor i et klassisk sportsbildesign. Nissan har GTR som sikkert er fristende for Honda å konkurrere med. Allerede neste år tror man at NSX kan være på veien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer