Se fremtidens biler

Denne gangen er det et bredt spekter av biler i samlingen vår, og både SUV og sportsbiler vil overleve i fremtiden hvis dette stemmer.

Publisert
Sist oppdatert
Se fremtidens biler


Vi har sammen med vår samarbeidspartner, Automedia, satt sammen en samling med fremtidsmodeller. Alle bildene i denne samlingen er manipulerte bilder, og en del av informasjonen er nøstet sammen fra diverse kilder, men må uansett anses som spekulativ og trenger nødvendigvis ikke medføre riktighet.

Nyheter i fleng

Noe av dette er vi rimelig sikre på. At det kommer en ny Alfa 159 er vel ikke for spekulativt å anta. Automedia regner med at den vil komme på plass i 2012.

Hvis Audi jobber med flere Sportback-modeller i tillegg til A3, er nok heller ikke det så rart, men at den skal baseres på A5 er uventet. Også her gjelder det å følge med i 2012.

En annen lekker skapning kalles for Audi Coupe. En snerten sportsbil som i Audi tradisjon har fått attraktive linjer. Hvor den vil plassere seg i forhold til A5, TT og R8 er vanskelig å si, eller om den kanskje vil erstatte en av disse?

En annen spennende bil er Hondas etterfølger til NSX. NSX er i dag en sportsbil med midtmontert motor. Hvis disse bildene er riktige virker det som om Honda følger Nissan med frontmontert motor i et klassisk sportsbildesign. Nissan har GTR som sikkert er fristende for Honda å konkurrere med. Allerede neste år tror man at NSX kan være på veien.

Porsche Panamera er også planlagt for neste år. Det ligger i kortene at det er mye spenning knyttet til Porsches helt nye bil. Det er blant annet bekreftet at den kommer som hybridbil. Etter lange tider med tegninger og erting ser det ut til at bilen kommer en eller annen gang neste år.

Renault Megane Coupe er en versjon av neste genereasjon Megane som vi viste spionbilder av her for noen dager siden. Det virker som om den karakteristiske rumpa til Megane er på vei vekk, og at det nå heller blir en mer konservativ linjeføring fra franskmennene.

Toyota Prius hadde vi bilder av forrige helg, men dette ser vel kreativt ut. Selv om Automedia ofte har rett, tror vi ikke japanerne kommer til å levere ut en Prius med denne fronten. Men, det blir ikke lenge å vente på svaret. I begynnelsen av januar vises bilen på bilutstilling i Detroit.

Volkswagen jobber med både stort og smått. Lupo kan stå foran en modelloffensiv med både kabriolet og plus-versjon av Lupo. Plus-versjonen blir en liten fleksibil med sitteplass til fire. Kabriolet og Plus kan dukke opp i henholdsvis 2012 og 2013.

Touareg er også planlagt, men det ligger langt frem i tid. Dagens modell kom i 2003 og Automedia tror at en nye variant kommer i 2011.

I boksen under bildet finner du bilder av de omtalet bilene samt noen til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer