Se sjøens godbiter

Messen Sjøen for alle åpner på skuddårsdagen. Her kan du se 650 nye båter og masse utstyr.

Publisert
Sist oppdatert

Tidlig oppstart for båtfolket på Østlandet i år, med båtmesse som starter siste februar. Her kan du tørrskodd å sjekke ut 650 forskjellige båter, både med og uten motor og seil. Besøkende kan også få med seg spennende nyheter, og prøve ulike småbåter selv.

Se bilder fra messen

Porsche til sjøs

En av de råeste farkostene du kan se er en 28-fots Porsche Fearless. Bilprodusenten som er kjent for å lage noen av de mest ettertraktede sportsbilene i verden, prøver seg også til sjøs i samarbeide med Fearless Yachts. Båten har fått merkelappen "Custom design by Porsche Design Studio".

Båten som skal være god for 70 knop, blir nok en av messens store køsamlere. Agenturet i Norge står på North Atlantic Boats AS, og prisen er satt til omkring 2,9 millioner kroner. Inspirasjon for designen? Et geværprosjektil!

Båten er tidligere utstilt i Bergen.

Se bilder og hovedpunkter fra messen her

Blodferskt råskinn

En av de store nyhetene - på flere vis - er Goldfish 36 P1 Supersport. Båten er akkurat ferdig, og har kun tatt en rask prøvetur med toppfart på 81 knop (med dieselmotorer), før utstillingen starter. Neste år er planen at båten skal være med i verdens hardeste offshorerace, Storbritannia Rundt, skriver Båtliv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer