Seks i Fiat

Multipla er bygget for seks. Fiat gir deg også seks grunner til å elske den. Med en Multipla får du ikke bare en ny bil; du får med en frisk livsstil på kjøpet.

Seks i Fiat
Publisert

Fiat har tatt sjansen å bevege seg ut i ganske så lumsk myrterreng med denne bilen; grunnen er usikker, enten så kommer de tørrskodd og lykkelig ut av det, eller så blir de sugd ned i mørket. For markedet for slike flerbruksbiler er i utgangspunketet ganske begrenset både her til lands og i Europa generelt. Med et sådant noe uvanlig utseende som Multipla tross alt er utstyrt med, blir det ekstra spennende å se hvordan denne nykomlingen vil bli mottatt.

Venter og ser

Bergheim/Ugland, som er Fiat-importøren her til lands, vet ikke for tiden hvordan Fiat stiller seg til spørsmålet om Multipla vil komme til Norge. Fra sentrale hold har de fått beskjed om å innta en "vent-og-se" posisjon foreløpig. Et definitivt svar på hvorvidt seks-seteren kommer til Norge, vil de ikke ha før ut på nyåret. Bilen skal først presenteres for prøvekaninene på det syd-europeiske markedet, for å se deres mottakelse av denne formfulle bilen. Importøren sier at Multipla vil være et alternativ for den selvstendig tenkende, aktive familie.

Bred og butt

At bilen er svært uvanlig av utseendet kan det neppe være noen tvil om. Mens de fleste bilprodusentene av i dag etterstreber et elegant, fast utseende med slanke linjer på sine nyskapninger, gjør Fiat her det komplett motsatte. De slanke, elegante linjene er byttet ut med brede, butte former. Bulende kurver står ut der hvor sideseksjonen møter vinduene. Uttrykket "bilring" får plutselig et alternativt innhold..

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer