Ser du den før den ser deg...?

Det stilles av og til spørsmålstegn ved bruken av skattebetalernes penger. Her er et potensielt eksempel.

Foto: U.S. Air Force
Foto: U.S. Air Force Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disse to heftige superbilene ble nylig lansert i Austin, Texas. Det var brigadegeneral i flyvåpenet, AJ Stewart, som sto for avdukingsseremonien og "Mad Mike" fra Galpin Auto Sport, kjent blant annet fra MTV's TV-show Pimp My Ride, var også til stede.

Grenseløs teknologi

Teknologien kjenner ingen grenser i det amerikanske flyvåpenet. Det er meldingen de rekrutteringsansvarlige i luftforsvaret i USA ønsker å meddele til unge arbeidssøkere via denne spektakulære operasjonen.

Rekrutteringskampanje

Den heter Project: Supercar, og ble lansert tidligere i år. Det skulle rigges opp to futuristiske og jagerfly-inspirerte superbiler. De skal brukes i rekrutteringsøyemed for å tiltrekke oppmerksomhet fra teknisk interessert ungdom som kunne være interessert i en karrière i flyvåpenet som mekanikere, teknikere eller i andre stillinger der det amerikanske luftforsvaret faktisk har litt vanskelig for å finne tilstrekkelig med kvalifisert arbeidskraft. Disse bilene burde i hvertfall være spektakulære nok til å bli lagt merke til på de diverse arrangementene som vil finne sted rundt om i USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer