Ser du hva dette er?

Vi er møkka lei teasere fra bilprodusenter, men deler likevel denne med dere.

Ser du hva dette er?
Publisert
Sist oppdatert

Biljournalistens mareritt i disse før-messetider er de mer eller mindre intetsigende "teaserne" vi belemres med. Nylig kom det et slikt erte-bilde fra Lamborghini, Nissan sendte oss ett i dag, men verst av alle var nok Audi i forkant av lanseringen av A1 tidligere i år.

Peugeot har nå sendt ut det som må være verdens korteste pressemelding: Det står ingenting i den!

Hvordan ser den ut, da?

Vedlagt er tre bilder som, med litt hjelp av fantasien, kan sies å forestille en bil. Eller rettere sagt detaljer fra en bil. Men noe vet vi: Bilen det dreier seg om heter Peugeot 1009. Den skal nok vises på bilutstillingen i Paris. På Peugeots hjemmesider loves det at vi skal få vite mer den 21. september.

Hjelp oss!

Så da så. Da følger vi selvsagt med, for vi er jo nysgjerrige. Hvordan kommer denne bilen til å se ut? Da trenger vi hjelp fra årvåkne lesere: Hvis du kan se, og beskrive nøyaktig, hva bildene forestiller (bruk kommentarfeltet nedenfor), blir du trukket frem her på siden som en spesielt observant og bilkyndig person, og får hederlig omtale, med navn og bilde.

Når det er sagt: 1009 vet vi hvordan ser ut. Her er den, og det er en hybrid:

Peugeot 1009 - konsept Foto: Edwin van der Mark
Peugeot 1009 - konsept Foto: Edwin van der Mark Vis mer


Det er nok imidlertid ikke slik den bilen som skal vises i Paris neste måned vil se ut. Dette er nemlig bidraget fra en av deltakerne i Peugeots designkonkurranse i 2008 - og den heter altså 1009, den også.

Mens vi venter på mer informasjon slipper vi forhåpentligvis å motta flere irriterende erte-bilder.

Her kan du se større versjon av bildene samt noen flere konsepter som ble sendt inn til designkonkurransen i 2008:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer