Servo og klima viktigst

DinSides lesere rangerer servostyring, elektronisk klimaanlegg og fjernbetjent sentrallås som det viktigste komfortutstyret i dagens biler. Men også automatgirkassen har mange tilhengere.

VELUTSTYRT: I nye Audi A8 finner du det meste av utstyret i vår avstemming.
VELUTSTYRT: I nye Audi A8 finner du det meste av utstyret i vår avstemming. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok ikke lett å selge en Volkswagen Polo 1.2 Firstline til DinSides lesere. DinSide-leserne anser nemlig servostyring for å være det aller viktigste komfortustyret i en bil. Av de drøye 16.000 stemmene som ble avgitt, gikk hele 1.774 stemmer til denne geniale oppfinnelsen, som sørget for at lukeparkering ikke lenger er forbeholdt mennesker med overdimensjonerte overarmer.

Nedkjøling viktig

Men det er ikke bare Firstline-utgavene av Polo som får problemer med å tilfredsstille DinSide-lesernes krav. Hele 1.455 lesere mener nemlig at elektronisk styring av klimaanlegget er av avgjørende viktighet når komfort står på dagsorden. Det betyr at elektronisk styring av klimaanlegget havnet på en andreplass blant de 24 elementene det kunne stemmes over. Hvis vi i tillegg tar med de 1.041 stemmene som ble gitt det manuelle klimaanlegget, kommer vi opp i snaue 2.500 stemmer. Det betyr at muligheten for nedkjøling av kupeen totalt sett vinner hele avstemmingen.

Sentrallåsen skal være fjernbetjent

Men det er ikke bare servostyringen og klimaanlegget som har gjort bilhverdagen mer komfortabel. Sentrallåsen innledet også en ny tidsepoke, og sørget blant annet for at man slapp å gå tidkrevende låserunder etter at ungene hadde forlatt åstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer