Sikrere RAV4

Toyota har prioritert på en måte som vi nordboere bør sette pris på. Elektronisk stabilitetskontroll blir i praksis standard på alle RAV4.

Publisert
Sist oppdatert

ROMA (DinSide Motor): Det er den norske importøren som velger å spesifisere bilene til Norge med dette viktige sikkerhetsutstyret. Spesielt for oss er jo veldig varierende føreforhold, og vi er ikke i tvil om at elektronisk stabilitetskontroll sammen med gode dekk er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret tilgjengelig.

Viktig bil

Toyota RAV4 er en modell som bringer nye kunder til Toyota, kunder som kommer fra biler som gir et annet sammenlikningsgrunnlag enn de trofaste Toyota-kjøperne har. Et poeng med ansiktsløftningen har vært å gi RAV4 litt mer opplevd kvalitet i form av materialvalg og løsninger.

For eksempel er RAV4 nå tilgjengelig med et godt navigasjonssystem, og det er brukt ressurser på å redusere støynivå. Også komfortinnretninger som konstantfartholder og elektronisk styrt klimaanlegg har funnet sin plass i ansiktsløftede RAV4.

For vår del et opplever vi de små ytre endringene som mest vellykkede. Ved hjelp av runde tåkelys og endret front i form av lykter og støtfanger, og nye baklykter, har RAV4 fått et uttrykk som minner om sin nye storebror Land Cruiser. Også nye felger hjelper til at denne milde endringen er nok til at RAV4 fremstår som både mer elegant og tøff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer