Silva Multi-Navigator

Som navnet tilsier: Multi-Navigator er mer enn GPS. Her finner du finesser som elektronisk kompass og barometer. Dessverre er svakhetene like nærværende som finessene.

”Not just another GPS” er Silvas slogan for Multi-Navigator, svenskenes rykende ferske GPS-mottaker. Med disse ordene lover Silva ikke så rent lite, samtidig som prisen på 4.500 kroner skrur forventningene ytterligere opp.

Kompass, barometer og termometer

Møtet med Multi-Navigator er da også møtet med en annerledes GPS-mottaker. Blant de mer tradisjonelle funksjonene finner vi både elektronisk kompass, barometer og termometer.

Elektronisk kompass integrert i GPS-mottakeren er i sannhet en Petter Smart-løsning. GPS-basert retningsangivelse fordrer nemlig at du er i bevegelse. Med innebygd kompass unngår du en fatal sammenblanding av nord og sør, selv når du holder deg i ro.

Barometeret sørger for en mer nøyaktig høydemåler. Med trykkmåler kan høyden fastslåes med en nøyaktighet på imponerende én meter, forutsatt at apparatet er riktig kalibrert. Barometeret muliggjør også værvarsling, basert på lufttrykk.

GPS med mangler

Multi-Navigator har fem hovedskjermbilder for GPS-navigasjon: Posisjons-, navigasjons- og tidsskjerm, samt barometer og en egen side for høydeposisjonering – stort sett det du trenger i din daglige navigasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer