Sjarmerende liten fleksibil fra Citroën

C3 Picasso er forseggjort og romslig til tross for sin beskjedne størrelse.

Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA (Dinside Motor): Til tross for navnelikheten er det lite i denne bilen som minner om vanlige C3. C3 er en relativt gammel og litt traust småbil som byttes ut til neste år. C3 Picasso fremstår moderne og for klassen ganske friskt designet. Design er alltid en smakssak, men uansett om du liker denne bilen eller ei, kan du nok være enig i at den virker litt mer påkostet designmessig en denne biltypen stort sett hittil har vært.

Spesielt lyktene foran og bak, samt felgene på det høyeste utstyrsnivået som ikke markedsføres i Norge, vekker oppsikt på en bil som dette.

Luftig

Innvendig er kvalitetsfølelsen og romfølelsen god, takket være fin materialkvalitet og store glassflater. Den todelte A-stolpen er spesiell og litt uvant, men etter å ha kjørt noen mil er vi positive til effekten den har på blindsonen man har skrått fremover. Det store glasstaket er ekstrautstyr.

Bygger i høyden

Setene er ikke av de aller største, verken foran eller bak, men alt i alt er dette et trivelig sted å være. Bakseteplassen er god, ikke minst med tanke at C3 Picasso så vidt runder fire meter i totallengde. Årsaken til det ligger selvsagt i høybyggstrategien. Ekstra høyde gjør det lettere å få plass til flere ting per lengdecentimeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer