Sjekk DEN bilen

Dette må vel være noe for damene?

Sjekk DEN bilen
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at bilgiganten nylig lanserte at de velger å gå vekk fra rallysatsning i disse finanskrisetider, har tydeligvis ikke humoren forsvunnet helt fra den japanske bilfabrikken.

I juli testet nemlig DinSide Motor den nye Subaru Forester. Det vi har glemt å fortelle er at det allerede i 2005 kom en hittil ukjent utgave av den velkjente og vellikte klassikeren: Forester Lady.

Ja, du ser riktig. En litt annerledes Forester som har som mål å virke lokkende på damene. Med rosa interiør og diamanter forventer altså Subaru å fange interesse hos damene.

Les også: - Kvinner best i trafikken

Bilen er designet og produsert i samarbeid med innovasjonsselskapet Rinspeed, som årlig utarbeider konseptbiler i samarbeid med underleverandører. Hovedhensikten med dette er å teste ny og fremtidig teknologi. Mange av konseptbilene kommer derfor aldri i produksjon.

Forester Lady ble videreutviklet i 2008, og temaet var da "bling bling". DinSide har derimot ikke lykkes i å skaffe bilder av årets Forester Lady-modell.

2005-modellen var verdt 36.000 Euro, mens årets modell er verdt 42.000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer