Tesla Model 3

Sjekk den nye fronten!

Fra delfin til superbil.

SINT: Model 3 har fått en kraftig facelift fra Tyske Startech. Foto: Startech
SINT: Model 3 har fått en kraftig facelift fra Tyske Startech. Foto: Startech Vis mer
Publisert

Tesla Model 3 har vært en formidabel suksess i annerledeslandet Norge og slo alle salgsrekorder det året den ble lansert. Vi kåret den også til årets bil.

Med mye effekt til lav pris, har den snudd alt på hodet og kjører fletta av det meste, selv om de koster både det dobbelte og tredobbelte.

Tøffere

Men tøff har den aldri vært. Før nå. Det er riktignok ikke Tesla selv som sørger for det, men det veletablerte tuning- og stylingfirmaet Startech, som har kommet med oppgraderinger av både front, sider, hekk, understell, hjul og interiør av den kjappe sedanen.

Startech og Brabus, som er samme selskap, er kjent for skyhøy kvalitet på tingene de produserer, og stylingdelene er av samme kvalitet- og har samme innfestningspunkter som originaldelene.

3D Cad og formstøpt

Det er først og fremst fronten som gjør forskjellen. Den snille delfin-fronten er plutselig blitt sinst som en Lamborghini takket være utstrekt øvre del og sinte former som minner om luftinnak, men som selvfølgelig er blendet.

Tåkelys nede er det også blitt plass til. Selvfølgelig er alle sensorer for autonom kjøring og parkering plassert på nøyaktig samme sted og utgjør ingen funksjonsforskjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer