Facelift av Tesla Model S og X

Sjekk det rattet

Første bil uten girvelger.

FLY: Det er ingen hemmelighet at Elon Musk er interessert i fly og romfart. Slik ser det nye rattet ut på Tesla Model S og X som kommer til Norge til høsten. Men hvor er hendlene bak rattet? Foto: Tesla.
FLY: Det er ingen hemmelighet at Elon Musk er interessert i fly og romfart. Slik ser det nye rattet ut på Tesla Model S og X som kommer til Norge til høsten. Men hvor er hendlene bak rattet? Foto: Tesla. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla sjokkerte verden da de lanserte den linjelekre Model S i 2012, men mange begynner kanskje å tenke at en helt ny bil hadde vært på tide. De må trolig vente en stund til, for mens de fleste ville kommet med en helt ny versjon etter 9 år på markedet, kommer det en kraftig oppdatering av S og X.

Ny look

Utvendig er det ikke store forandringene. Man følger samme spor som lille Model 3. Den får en ny front med litt skarpere linjer og litt mer horisontal design som får den til å se bredere ut. Chrome-detaljene er byttet ut mot sorte detaljer og man har fått to spennende nye felgalternativ. Arachnid i 21-tommer vil nok være favoritten.

Dessverre er det like få fargevarianter å velge mellom. Det er rekordmange som folierer Tesla, fordi det er få alternativ på farger.

Nytt ratt

Rattet, som Tesla har valgt å kalle Yoke, det samme som i fly, ser ut som en spøk og mange lurer på om dette er lovlig, men det er i allefall slik interiøret er fremstilt på Teslas norske hjemmesider.

Nok en gang evner altså Tesla å sjokkere, selv med en bil i gammel innpakning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer