Sjekk nye Honda CR-V

CR-V med crossoverstuk! 2007-modellen av Honda CR-V får sportslige linjer og en svært markant vinduslinje mot hekken. Men har Honda lånt designcrewet til SsangYong?

Publisert
Sist oppdatert

Selv etter fire år på markedet selger ”gamle” CR-V godt. I SUV-segmentet er den kun slått av Toyota RAV4 og Suzuki Grand Vitara. Mye av populariteten skyldes dieselmotoren som kom i fjor. Men tiden for kantede og klumpete SUVer kan være over.

Sportsligere

Nå viser spionbildene av 2007-modellen en frisk, ny design som har tatt igjen aldersgapet til konkurrentene med god margin. Den første assosiasjonen var ”Ssang Yong Rodius”. Det skyldes ikke minst avslutningen av sidevinduet bak. Men hvor Rodius' takavslutning har fått mye pepper, ser det atskillig mer vellykket ut på nye CR-V. Som også på Mercedes R-klasse. En annen bil som kan ha stått modell er dessuten Nissans frekke Murano. CR-V'en er kanskje ikke blitt fullt så sportslig i fremtoningen, men det er fortsatt klare trekk av crossover i linjene.

Et hakk større?

Av øvrige markante trekk bør man legge merke til grillen og lykter som går i ett. Hjulet på bakluka er også fjernet. Ut fra bildene kan man også ane at bilen har blitt lengre, med økt bagasjeplass som resultat. Nye CR-V er visstnok bygget over samme plattform som Hondas amerikanske luksus-SUV Acura RD-X. Motormessig vil den imidlertid etter alt å dømme fortsette med samme 2,2-litersdiesel CDTi med 140 hestekrefter som nylig fikk skryt i siste DinSide-test.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer