Sjelden vare: Jaguar XKR-S GT

De skulle lage bare 30. Nå vurderes det å øke tallet til 50. XKR-S GT vil likevel alltid forbli en av de sjeldne.

Jaguar XKR-S GT: Du vil ikke lure på om det faktisk er den du ser.
Jaguar XKR-S GT: Du vil ikke lure på om det faktisk er den du ser. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

i New York: Tenk deg en situasjon hvor du sitter med pengene. Gjerne noen millioner for mye, og du har lyst på en spesiell bil. Bare ikke en som alle andre har. Da gjelder det å få fatt i en som lages få eksemplarer av. Jaguar XKR-S GT gjør nettopp det. DinSide Motor fikk en snikktitt av bilen, i et dunkelt lagerlokale i New York.

En smule oppgradert

Bilen er naturligvis snytt ut av nesa på en standard XKR-S, i den grad denne kan kalles standard. Deretter har Jaguars ETO-avdeling gått på med krum hals for å gjøre bilen ekstraordinær. Når du ser en XKR-S GT, så slipper du å lure på om den er av den mest spesielle sorten, for den oser av det, og du vil antagelig ikke lure veldig.

Lyonheart:Se den heftige Jaguaren som ikke er en Jaguar

Syvmilsstøvler

Som navnet indikerer, så er dette en fullblods Gran Tourer. Du kjøper ikke en bil som dette dersom du skal knekke den rundt på en trang og svingete fjellvei. Dette er en bil for de som ønsker syvmilsstøvler, en bil for det åpne landskapet, aller helst den retteste autobahn.

Se bilder fra sniktitten:

Mye karbon

Først da vil du få nytte av den ekstra aeropakken som Jaguar har utviklet til bilen. Det innebærer blant annet en leppe foran av karbon, det samme med finnene på de fremre hjørnene - for ikke å glemme den heftige spoileren som er godt plassert bakerst på bagasjeromsluken. Luftinntakene foran panserkanten er også tydelige, samtidig som det er laget et gitter på panseret for å få slippe luften ut igjen. Dette gir en luftsirkulering i motorrommet som gir god nok kjøling til herligheten som sitter montert der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer