Skal det være en bobil til 5,3 millioner?

Norges største messe for bobiler og campingvogner er i gang. Her er noen av høydepunktene.

ALLE STØRRELSER: På caravanmessen finnes det bobiler i alle størrelser og prisklasser, som denne.   Foto: Fred Magne Skillebæk
ALLE STØRRELSER: På caravanmessen finnes det bobiler i alle størrelser og prisklasser, som denne. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri før har Caravan-messen på Lillestrøm vært større enn i år. Det henger også godt sammen med salget, som særlig for bobiler har skutt i været de siste årene.

Dette vises også på messen, hvor bobilene nå har spist seg kraftig opp i miksen av biler og vogner.

Bobilsalget tar av

60 utstillere higer etter å fortelle deg om de tingene du allerede vet du har lyst på, i tillegg til alle tingene du ikke er klar over finnes.

Det er fortsatt langt mellom de store revolusjonerende løsningene, men hvem lar seg vel ikke imponere av en bil til 5,3 millioner?

Den må strengt tatt kategoriseres mer som en bobuss, for når vekten er drøye 10 tonn, og du har ytterligere 5 tonn å kunne laste den med, så krever den også mer enn førerkort for personbil.

Concord Centurion er ikke bare lang, høy og bred, men når den i tillegg kan kan dras ut i bredden etter at den er parkert, så blir den innvendige plassen formidabel.

Camping eller glamping?

Bobiler: Frister med garanti. Duger den?

Økonomiversjonen starter på 500.000

Heldigvis får du rimeligere bobiler, og prisene starter på rundt 500.000 for en anstendig bil. Majoriteten kjøper biler til et sted rundt 800.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer