Ford Kuga ladbar hybrid 2020

Skal få fart på salget i Norge

En skikkelig ladbar hybrid er det som skal til for at Ford Kuga skal bli en suksess på det norske markedet.

NY BESTSELGER? Dinside har tatt en nærmere titt på Ford Kuga ladbar hybrid på bilmessa i Frankfurt. Merk at rekkevidden er i WLTP-standarden - ikke NEDC, som vi sier i videoen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km (WLTP), et romslig bagasjerom på opptil 510 liter som ladbar hybrid, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger mye til rette for at den den nye, tredje generasjon Ford Kuga endelig kan bli en suksess på det norske markedet.

Vi tror stikkontakt og en pris fra 415.500 kroner vil kunne tenne en liten gnist i en del SUV-interesserte nordmenn, som ikke går for helelektrisk bil. Importøren er i alle fall optimistisk.

- Vi er svært fornøyd med å kunne tilby nye Kuga ladbar hybrid i Norge. Det betyr at de aller fleste kan kjøre denne elegante og svært romslige SUV-en helelektrisk med nullutslipp i hverdagen, sier administrerende direktør Per Gunnar Berg i Ford Motor Norge i en pressemelding.

Fra 415.500,-

Fra-prisen gjelder Ford Kuga Titanium, som blant annet kommer med standardutstyr som 18 tommers aluminiumsfelger, oppvarmet frontrute, navigasjon, justerbare bakseter og filskiftevarsler med kant-oppdagelse.

Ønsker du en mer «sportslig» variant, koster Kuga ST-Line 455.500 kroner. Den kommer blant annet med LED-hovedlys, lydanlegg fra danske Bang & Olufsen og 12,3 tommer instrumentpanel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer