Skibsplast 605 Offshore – flygende sørlending

Par en daycruiser med en skjærgårdsjeep. Resultatet blir en overnighter med en gjerrig, trang kabin, et populært båtkonsept på andre siden av dammen. Nå skal også norske båter bygges på denne måten. Det mener i hvert fall Skibsplast.

Nyheten Skibsplast 605 Offshore er egentlig ingen nyhet. Strengt tatt er den bare en sportslig utgave av Skibsplast 605.

Skarpt skrog

Den største endringen finner du i selve skroget. V-bunnen akter har blitt tilspisset, samtidig som Skibsplastverftet har konstruert et ”step” inn i siden. Disse to forandringene er ment å gi 605 Offshore bedre sjøegenskaper. Hvordan de har lykkes kan du lese under 12947">"Motor og sjøegenskaper"

Sportslig og elegant speilbilde

Cockpiten har Skibsplast utstyrt med to stoler som, ved hjelp av en oppvippbar front, gir deg støtte enten du velger å stå eller å sitte. Dashbordet er dessuten røffet til med karbonfiber. Alt i alt er 605 Offshore blitt et elegant og sportslig skue, selv om den fortsatt ligner faretruende sitt speilbilde 605.

Inviterer til juling

Med 605 Offshore ønsker Skibsplast altså å flørte med de som liker fart og spenning. Samtidig leveres båten med en stødig tre års garanti på både skrog og motor. Dermed er trolig Skibsplast temmelig sikre på at dette er en båt som tåler all den julingen den inviterer til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer