Skoda med prisreduksjoner

Forrige måned bar preg av forsiktige justeringer på nybilprisene, men noen store overraskelser var det likevel rom for. Enkelte modeller av Skoda Octavia og Chrysler Neon gikk ned med 7 - 8 prosent!

Publisert

Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) innheter hver måned opplysninger om listepriser på de ulike bilmodeller hos samtlige bilimportører i Norge. Som regel er denne listen nokså kjedelig, men innimellom får man noen hyggelige overraskelser.

Prisras på Skoda

Som for eksempel når Harald A Møller velger å sette ned prisen på Skoda Felicia - en allerede rimelig bil. Størst er nedgangen på Skoda Felicia LXi stasjonsvogn - der listeprisen er nedjustert med 7,14 prosent til 129.900 kroner.

Det skaper mer harmoni i prisene for Felicia - der stasjonsvognen i utgangspunktet var nærmere 15.000 dyrere enn kombien - nå er prisdifferansen på introduksjonsmodellen beskjedne 8.000 kroner. Samtlige andre Skoda-modeller har også blitt justert ned i pris med mellom 3 og 5 prosent.

Opp igjen for Kia

Etter kursfall og ditto hyggelige priser på koreanske biler - og da spesielt biler fra Kia - er prisene på vei opp igjen. I snitt har alle modeller gått opp omlag 5 prosent i pris.

Det største påslaget kom på introduksjonsmodellen Kia Sephia 1.5 SLX kombi, som gikk opp 7,14 prosent til 149.900 kroner. Den er likevel fortsatt en av de aller, aller rimeligste kombiene i kompaktklassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer