Skoda Rapid Spaceback avslørt

Dette er den nye modellen fra Skoda, fanget av Automedia. Men ser den ikke ganske gammel ut?

Audi A3 Sportback? Nei, dette er en kommende modell fra Skoda. Den skal hete Rapid Spaceback, så vidt vi vet. Men det er noe rart med denne...  Foto: Automedia
Audi A3 Sportback? Nei, dette er en kommende modell fra Skoda. Den skal hete Rapid Spaceback, så vidt vi vet. Men det er noe rart med denne... Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disse bildene er tatt i nærheten av Skoda-fabrikken i Tsjekkia og er de beste bildene så langt av kommende kompaktbil Rapid Spaceback.

Nykommer

Skoda Rapid er modellen Skoda lanserte tidligere i år og som plasserer seg størrelsesmessig mellom Fabia og Octavia, som jo har lagt på seg ganske kraftig i nyeste generasjon. Den ble lansert som en sedanlignende kombikupé av typen liftback.

Les om prisgunstige Skoda Rapid her

Det har ligget i kortene at den også skal komme i form av en "ekte" kombikupé, altså av typen hatchback. Den nye modellen er blitt overrasket av våre spionfotografer i Automedia. Men ... det er da noe som ikke stemmer?

Se bildene og døm selv. Hva har skjedd her?

Audiprofil

I profil synes vi den minner en del om Audi A3 Sportback og det er kanskje ikke så rart i og med at Skoda og Audi er konsernsøstre i Volkswagen-gruppen. Men både fronten og hekken ser jo skuffende banale og faktisk ikke helt tidsmessige ut. Ser man etter vil man se at bilen er maskert på en fiffig måte slik at den ser annerledes ut en den kommer til å bli i virkeligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer