Skoda Superb priset

Skodas nye og store mellomklassebil Superb er nå priset. Og det gjør den enda mer interessant.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har ennå ikke rukket å teste Superb på norsk jord, men lot oss imponere på lanseringen for ganske kort tid siden. Komfort og plassforhold er blant bilens sterkeste sider. Men også ting som støydemping og kvalitetsfølelse gjorde et godt inntrykk, noe som tyder på at Skoda har gjort sitt for at Superb ikke skal fremstå som noen billigbil.

Under 300.000

Men det hadde vi håpet at prislisten skulle endre litt på. På lanseringen ble vi nemlig lovet at det skulle være mulig å få en godt utstyrt Superb til under 300.000 kroner. Det vil i så fall være en god pris for en så stor og såpass velutstyrt bil.

Gunstig Greenline

Og riktig nok starter på Superb Comfort på 285.000. Forbruksoptimerte Greenline koster bare tusenlappen ekstra og har da både tosoners klimaautomatikk, fartsholder, paraplyholder, samt skinntrukket ratt, girspak og håndbrekk. Denne fremstår som mest gunstig med tanke på forholdet mellom pris og utstyr. Den mellomste utstyrsutgaven, Ambition, koster med denne motoren 302.000 kroner. Topputgaven Elegance tar ytterligere 20.000 kroner fra kontoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer